Sposób przygotowania

Ryby posypujemy przyprawą,Mrchew obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach.Cebulę kroimy w piórka i podsmazamy na patelni,dodajemy startą marchew i dusimy pod przykryciem do miekkości.Doprawiamy do smaku sola,cukrem i pieprzem i łączymy z koncentratem pomidorowym.Dokładnie mieszamy.
Rybą obtaczamy w jajku i tartej bułce i obsmażamy.Na talerzu wykładamy część marchwi i na niej układamy obok siebie kawałki usmażonej ryby.Przykrywamy pozostałą częścią.Po przestudzeniu odstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie ale nie robię za często

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !