Sposób przygotowania

Mięsko kroimy na kawałki wymieszać z musztarda i sosem sojowym oraz 2 łyżkami oleju . Odstawiamy na parę godzin aby mięsko nasiąkło i nabrało smaku . W między czasie cebulę obieramy i kroimy na cząstki , papryki w sporą kostkę . Na drewniane patyczki nadziewamy najpierw kawałki mięsa i warzyw . Całe i prawie już gotowe szaszłyczki polać olejem i ułożyć na blaszce . Pieczemy 30 minut w temp. 170 st. SOS : ząbek czosnku posiekać dodać do niego musztardę , majonez jogurt. Doprawiamy do smaku i gotowe .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Robię takie na grillu-są pyszne!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też uważam że z grilla są lepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Nie mogę doczekać się sezonu na grilla.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !