Sposób przygotowania

Fasolę zalewamy wodą na noc, rano odlewamy, zalewamy nową i gotujemy do miękkości, pod koniec solimy.
Olej podgrzewamy, sypiemy mąkę, kucharek i robimy rumianą zasmażkę.Rozprowadzamy zimnym wywarem z grzybów, mieszamy i gotujemy. Do sosu wkładamy fasolę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    osobiście takiej nie próbowałam, według mnie to warto zrobić !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takiego dania jeszcze nie robiłam,ciekawy smak może być.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej wersji nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !