Sposób przygotowania

z maki zoltek masla letniej wody i szczypty soli zagniaramy elastyczne ciasto.
bulke moczymy w mleku, odciskamy chrzan przelewamy wrzatkiem i skrapiamy sokiem z cytryny . maslo mieszamy z zoltkiem bulka i chrzanem doprawiamy .ciasto rozwalkujemy . wycinamy krazki nakladamy farsz i lepimy pierogi potem wkladamy do wrzatku i gotujemy 2 min od wplyniecia:) polecam nietypowe pierogi ale dobre

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takich nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Ciekawe jak smakują?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra fARSZ

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !