Składniki:
kostka z morszczuka | 1 kg. |
koncentrat pomidorowy | 1 mały |
ocet | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
cebula | 4 szt. |
sól do smaku | |
mąka do obtoczenia ryby | |
olej do smażenia | |
cukier do smaku | |
włoszczyzna | 1 (paski) |
kostka z morszczuka | 1 kg. |
koncentrat pomidorowy | 1 mały |
ocet | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
cebula | 4 szt. |
sól do smaku | |
mąka do obtoczenia ryby | |
olej do smażenia | |
cukier do smaku | |
włoszczyzna | 1 (paski) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: