Sposób przygotowania

Gęś poćwiartować na kawałki, posolić, posypać papryką słodką i ostrą, na patelni obsmażyć z dwóch stron, przełożyć do brytfanny, włożyć kilka suszonych grzybów i żurawin, zalać wodą i włożyć do piekarnika smażyć w temp. 180*C aż do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    jeszcze nigdy nie jadłam gęsi, ale zdjęcia zachęcają do wypróbowania tego przepisu :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wspaniała :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    musiała być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna!!! :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    na Sw. Marcina zamierzam cos pokombinowac z gesina, twoja propozycja jest ciekawa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna gąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !