Sposób przygotowania

wyrabiamy ciasto z twarozku, mąki, masła i soli na gładką masę.dajemy do lodówki na 20 min.boczek podsmażamy, dodajemy cebulę i świeży szpinak.dusimy ok 10 min i przyprawiamy.ciasto rozwałkowujemy, kładziemy mieszankę , zawijamy i kroimy na kawałki ok 5cm. układamy na posmarowanej masłem formie do pieczenia,polewamy śmietanka i pieczemy ok 40 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    coś pysznego:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !