Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

WSZYSTKIE SKŁADNIKI ZAGOTOWAĆ I WYSTUDZIĆ. PO CZYM WŁOŻYĆ DO NIEJ MIĘSO (OKOŁO 2 KG) TAK ABY CAŁE BYŁO ZANURZONE . PAMIĘTAĆ MARYNATA MUSI BYĆ ZIMNA. PRZYKRYWAMY POKRYWKĄ I WKŁADAMY NA 2 – 3 DNI DO LODÓWKI PO TYM CZASIE WYCIĄGAMY MIĘSO Z MARYNATY KTÓRA JUŻ NIE BĘDZIE POTRZEBNA NACIERAMY MIĘSO MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ OPRÓSZAMY DELIKATNIE SOLĄ PODLEWAMY ODROBINĄ WODY I PIECZEMY DO 3 - ECH GODZIN CO JAKIŚ CZAS POLEWAJĄ PIECZEŃ WYTWARZAJĄCYM SIĘ SOSEM ŻYCZĘ SMACZNEGO

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !