Sposób przygotowania

Mięso oprószyć solą i pieprzem, natrzeć czosnkiem, odstawić do lodówki na ok 2 godziny. Cebulę i pieczarki posiekać i poddusić na maśle. Ubić z białek pianę, dodać żółtka, mąkę i sól, wymieszać, dodać pieczarki z cebulką. Masę jajeczną przelać na blaszkę wyłożoną folią aluminiową i piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni ok 5 minut. Gotowy omlet położyć na mięsie, zwinąć roladę i obwiązać sznurkiem. Roladę polać winem i piec ok godziny w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wytrawnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !