Sposób przygotowania

Na patelnie wlać oliwę, dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę, wsypać list, wstawić na ogień, wymieszać, dodać cztery chochle bulionu, gdy ryż go wchłonie dodać kolejne porcje wywaru, ciągle mieszając. Po 15 minutach dodać posiekany szpinak, masło, pokruszony ser feta, starty ser żółty, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Wymieszać aby powstała jednolita masa, przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    nienawidze szpinaku niestety ;(
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !