Sposób przygotowania

Pomidory, ogórki i obrane awokado pokroić w kostkę, cebulę w piórka, dodać połówki oliwek, posiekany koperek i oregano. Wstawić do lodówki. Do sałatki wlać oliwę i ocet, doprawić solą i pieprzem. Sałatkę wyłożyć na talerzyki.
Kawałki parmezanu usmażyć we frytkownicy w 190 stopniach ok 2-3 minuty. Zrumieniony ser poprószyć pieprzem i ułożyć na wierzchu sałatki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawa modyfikacja :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesująca sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !