Sposób przygotowania

Mięso zemleć dwukrotnie. Masło rozetrzeć dodając do niego po jednym żółtku. Z białek i szczypty soli ubić sztywną pianę. Mięso połączyć z posiekaną zieleniną, bułką tartą i pianą z białek, dodać sól i pieprz, delikatnie wymieszać. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem i wysypań bułką tartą, wyłożyć masę mięsną. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Ciekawie smakuje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    nawet smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !