Sposób przygotowania

Makrelę oczyścić z ości, podzielić na kawałeczki. Pieczarki obgotować w wodzie około 10 min, odcedzić , wystudzić i pokroić w plasterki. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Jajka, jabłka i oliwki pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć, dodać jogurt wymieszany z majonezem, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    BARDZO DOBRA
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !