Sposób przygotowania

Fasolkę pokroić na kawałki, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru, wyłożyć na talerz. Masło stopić, dodać mąkę, wymieszać, połączyć z rosołem, dodać mąkę kartoflaną rozmieszaną dwoma łyżkami wody. Wszystko wymieszać, zagotować. Sos odstawić, połączyć z serem, zieleniną i żółtkami, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gorącym sosem zalać fasolkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    lubie taka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Takiej jeszcze nie jadłam a bardzo lubię fasolkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !