Sposób przygotowania

Szpinak i roztarty czosnek podsmażyć na maśle. Cielęcinę pokroić w plastry (ok 10 szt), lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, Na cielęcinę wyłożyć wyłożyć szpinak oraz plasterek polędwicy. Mięso zwinąć i spiąć wykałaczką, podsmażyć na oleju, zalać rosołem i gotować ok 40 minut. Po wyjęciu roladek, dodać śmietanę i zagęścić mąką, doprawić solą i pieprzem. Roladki podawać podawać polane sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Super przepis, pycha;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne roladki , pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !