Składniki:
cielęcina | 1 kg |
polędwica | 15 dag |
szpinak | 20 dag |
czosnek ząbki | 2 szt |
rosół warzywny | 2 szklanki |
śmietana | 200 g |
mąka | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
olej | 5 łyżek |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
cielęcina | 1 kg |
polędwica | 15 dag |
szpinak | 20 dag |
czosnek ząbki | 2 szt |
rosół warzywny | 2 szklanki |
śmietana | 200 g |
mąka | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
olej | 5 łyżek |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: