Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. Wszystko połączyć z majonezem i ketchupem , doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pietruszka na pewno dodaje smaku takiej paście
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    uwielbiam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    też taką nieraz robię:) Pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię pasty jajeczne i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !