Sposób przygotowania

Drobno posiekaną cebulę i czosnek zrumienić na oliwie, dodać warzywa utarte na tarce o grubych oczkach, udusić do miękkości. Pod koniec dodać rozpuszczone drożdże. Podgrzewać aż drożdże się rozpłyną. Kaszę gryczaną ugotować, ostudzić i wraz z fasolą przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wymieszać z płatkami owsianymi, warzywami, jajkami, zieleniną i przyprawami. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok godziny w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczny pasztet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !