Sposób przygotowania

Grzyby zalać 100 ml wody, a gdy zmiękną dodać mleko i zagotować. Wyciągnąć grzyby a wywar zagotować aby zmniejszył objętość o połowę. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na oleju, podlać wodą, dodać pokrojone wątróbki, całość dusić ok 15 minut. Grzybki i wątróbkę z cebulą przepuścić dwa razy przez maszynkę, dodać wywar grzybowy, przyprawy, utrzeć z masłem na krem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !