Sposób przygotowania

Mięsa wraz z cebulą, czosnkiem i smalcem dwukrotnie przepuścić przez maszynkę. Nadzienie przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. Z mąki, jajka i wody zagnieść ciasto, rozwałkować i wykrawać kółka. Na każdy krążek kłaść kulkę mięsa, sklejać brzegi i formować pierogi. Gotować kilka minut we wrzącej i osolonej wodzie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !