Sposób przygotowania

Fasolkę namoczyć poprzedniego dnia. Następnie gotować razem z boczkiem. Cebulę i marchewkę drobno posiekać i poddusić na maśle. Dodać do fasoli, włożyć listek laurowy, tymianek, zieleninę, rosół, sól, pieprz i gotować 1,5h. Pod koniec gotowania dodać czosnek. Kiełbaski i udka zrumienić na oleju. Do naczynia żaroodpornego włożyć połowę fasoli, pokrojony boczek, kiełbasę i udka, przyłożyć reszta fasoli. Piec około 1h w temperaturze 20 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !