Sposób przygotowania

baklażany pokroić w cienkie plasterki i posolić.Na rozgrzanym oleju kłaść bakłażany i smazyc z obu stron na złoty kolor.po zdjęciu z patelni,osączać z tłuszczu,połozyc w naczyniu.na pozostały tłuszcz wrzucic kminek oraz pokruszkoną papryczkę chili i smazyc na małym ogniu dolac jogurt do przypraw, wymieszać i wlac na bakłażany.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kropka157

    + ode mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    tak jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !