Sposób przygotowania

Umyte i podgotowane buraki pieczemy w piekarniku. Ostudzone obieramy, kroimy w plastry. Nasiona kminku oraz chrzan sparzyć. Układamy w słoju, na przemian, buraki i chrzan, posypując kminkiem, solą i cukrem. Wszystko zalać octem wymieszanym z winem. Przykryć i zostawić na przynajmniej 3 dni w dość chłodnym miejscu. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    brzmi nieźle! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !