Sposób przygotowania

Węgorza sprawić, pokroić na porcje. Włoszczyznę zalać osoloną wodą, dodać przyprawy i ugotować wywar. Do gotującego się wywaru włożyć pokroją rybę, gotować 10 minut. Ostudzić razem z wywarem. Osączoną rybę obrumienić po obu stronach na oleju. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam węgorza
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !