Sposób przygotowania

Kuskus zalać 2 szklankami wrzącej wody, dodać połowę masła. Na rozgrzaną oliwę wyłożyć pokrojoną w krążki cebulę, dodać kawałki kurczaka, curry i pozostałe masło. Chwilę smażyć a następnie zalać wodą 2 szklanki i gotować do czasu, aż mięso będzie miękkie. Pod koniec gotowania dodać miód, pozostałe przyprawy i spażone wrzątkiem rodzynki. Na rozgrzany półmisek wyłożyć kuskus, zrobić w nim zagłębienie, ułożyć mięso i polać sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Wszystko fajnie tylko nie lubię rodzynek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    Bez rodzynek smakuje równie dobrze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !