Sposób przygotowania

Kapelusze kani obrać ze skórki i obgotować w osolonej wodzie,odcedzić, wystudzić.Zimne obtaczać w mące i smażyć z obu stron na masle. Posypać serem i włożyć na kilka minut do nagrzanego piekarnika . Podawać do ziemniaków, jajek i surówek.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !