Sposób przygotowania

Mięso wytarte nasączoną octem ściereczką, nacieramy przyp0rawami. Mięso obsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, rumieniąc ze wszystkich stron, przekładamy do rondla z grubym dnem i dusimy przez ok. godz. aż zmięknie. Zimną pieczeń kroimy na plastry, układamy na półmisku i ozdabiamy owocami i orzechami częściowo przykrywając plastry. Gotowe!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    nieraz tez robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smakuje mi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !