Sposób przygotowania

Mięso obrumienić na smalcu, oprószyć solą i ostrą papryką. Przełożyć do rondla. Posiekaną cebulę poddusić na pozostalym tluszczu, dodać do miesa, podlać wodą i udusić do miekkości. Do smietany dodać mąkę, koncentrat pomidorowy, wymieszać wlać do mięsa, zagotować. Sos przyprawić solą, pieprzem, cukrem i czosnkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !