Sposób przygotowania

Na patelnie wlać dwie do trzech łyżek miodu- rozgrzać. W gorący miód wkładać wątróbki ( mogą być spore kawałki). Smażyć w miodzie około 4 minut. Cebule drobno posiekać i dorzucić na patelnie. Smażyć kolejne kilka minut a potem dolać wino i ocet balsamiczny. Posolić, popieprzyć i smażyć do momentu aż wino i ocet odparują a sos stanie się gęsty. Podawać np z kaszka kuskus.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Przepyszne pyszności.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pysznie przyrządzona i pięknie podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ ona smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !