Sposób przygotowania

piersi opłukać pokroić rozbić,posypać przyprawami do smaku i położyć pokrojone pieczarki,mogą być też kawałki warzyw,posypać żółtym serem,zwinąć w ruloniki i panierować w jajku i bułce tartej kłaść na gorący tłuszcz i smażyć na złoto,podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na dodatek z pieczarkami, takie to ja uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ja też uwielbiam takie roladki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !