Sposób przygotowania

Rukolę płuczemy, osuszamy i rozkładamy na talerzach. Oliwę mieszamy z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem polewamy rukolę. Jajka gotujemy na twardo ( około 8 minut), studzimy, obieramy, kroimy na pół, rozkładamy na rukoli i posypujemy startym serem żółtym.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobre, polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealne śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !