Sposób przygotowania

takie masło świetnie się nadaje do smarowania chleba pod wędline, albo do zapiekania chleba w piekarniku, gdy daje świetny aromat!
masło musi byc miekkie, wciskamy do niego obrany czosnek, dajemy sporo ziół prowansalskich i dużą szczype soli, dodajemy świeżo mielony pieprz i dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam takie masełko, szczególnie do tostów!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    masło jest rewelacyjne! często robie takie na chlebek z grilla : )

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !