Sposób przygotowania

W filetach nacinamy kieszonki, mięso tłuczemy a następnie doprawiamy do smaku. Odlaną z wody kukurydzę miksujemy a następnie dodajemy do niej starty ser, doprawiamy solą, szałwią i pieprzem. Farszem napychamy wcześniej nacięty filet. Mięso obsmażamy a następnie przekładamy do piekarnika i w foli pieczemy ok. pół godziny. Jabłka starte na tarce skrapiany cytryną, dodajemy do nich pokrojoną cebulę. Mieszamy. Sałatkę podajemy do gotowego kurczaka. Smacznego !!!

Komentarze

  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Nie przestrzegaj diety , smiało jedz filety.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo efektownie muszą wyglądać :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !