Sposób przygotowania

Filety śledziowe posolić wewnątrz i zwijać w kopertę. Ułożyć w przygotowanym naczyniu żaroodpornym, zalać mieszanką ze śmietany , ketchupu i chrzanu. Piec 20 minut w temp 200 stopni. podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    musi być pyszne :) - lubię taki smak
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Renata , ale filety są zwykle słone a śledzie też solone chyba ,że o czymś nie wiem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    super śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !