Sposób przygotowania

Jajka rozbełtać z odrobiną soli. Na patelni stopić pokrojony w kostkę boczek, wlać jajka i usmażyć. Podawać z pieczywem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności zawsze robię z wędzonką , wtedy pięknie pachnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie na kolacje;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ulubiona na śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    smaczne i proste
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowita jajecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !