Sposób przygotowania

Kurczaka włożyć do rondla, osolić, zalać gorącą wodą, dodać kilka ziaren pieprzu oraz pokrojone warzywa, gotować pod przykryciem około 30 minut, ostudzić. Ostudzonego kurczaka pokroić na porcje, oprószyć w mące, maczać w rozbełtanym jajku i otaczać w tartej bułce, smażyć na patelni na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z ugotowanymi warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny kurczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !