Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje. Warzywa pokroić w makaronik. W naczyniu żaroodpornym ułożyć porcje mięsa, przekładając warzywami, skropić olejem, dodać poszatkowane pieczarki, oprószyć solą i pieprzem. Dusić ok 1,5h mieszając od czasu do czasu i podlewać odrobiną wody. Gdy mięso zmięknie oprószyć mąką, połączyć ze śmietaną, dodać paprykę i zagotować. Przyprawić do smaku, obsypać koperkiem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy,fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !