Składniki:
wątróbka cielęca | 50 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 2 łyzki |
wino białe wytrawne | 1 szkl |
rosół drobiowy | 1 szkl |
cebula | 2 szt |
natka pietruszki | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
estragon | 1 łyżeczka |
kapary | 1 na sos |
wątróbka cielęca | 50 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 2 łyzki |
wino białe wytrawne | 1 szkl |
rosół drobiowy | 1 szkl |
cebula | 2 szt |
natka pietruszki | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
estragon | 1 łyżeczka |
kapary | 1 na sos |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: