Sposób przygotowania

Mięso połączyć z jajkiem i bułką tartą. Doprawić solą . Uformować 5 zrazów obtoczyć je w mące i smażyć na oleju . Podlać śmietaną i dusić mięso ok 10 minut. W razie konieczności podlać wodą .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    SMACZNE
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !