Sposób przygotowania

Grzyby wrzucić do wrzącej, osolonej wody i gotować 15 minut, odcedzić, ostudzić. Drobno posiekaną cebulę zrumienić na smalcu na złoty kolor. Cebulę i grzyby zemleć w maszynce, włożyć do miski, dodać jaja i ok 1 szklanki bułki tartej. Przyprawić solą, pieprzem i natka pietruszki, wymieszać. Z masy formować okrągłe kotlety, zanurzać je w białku i otaczać w tartej bułce. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !