Sposób przygotowania

Posolone i posypane estragonem filety marynujemy w białym winie z sosem sojowym.
Patelnię smarujemy cienko olejem ( ja za pomocą serwetki) i mocno rozgrzewamy. Na taką kladziemy marynowane filety i po chwili zmniejszamy ogień na mały. Smażymy z obu stron około 10 minut, aż widelec wejdzie w nie bez oporu a od żeberek patelni zrobią się ładne paski

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takiego kurczaczka bym zjadła:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wygląda bardzo apetycznie :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Musi być aromatyczny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wyglądają ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    hmmm, ja poproszę kawałeczek na obiadek ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !