Składniki:
kaczka | 1 kg |
kapusta czerwona | 1 kg |
cebula | 2 szt |
wino czerwone | 0,5 szklanki |
boczek wędzony | 15 dag |
ocet jabłkowy | 1 łyżki |
jabłko | 1 szt |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
smalec | 2 łyżki |
kaczka | 1 kg |
kapusta czerwona | 1 kg |
cebula | 2 szt |
wino czerwone | 0,5 szklanki |
boczek wędzony | 15 dag |
ocet jabłkowy | 1 łyżki |
jabłko | 1 szt |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
smalec | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: