Sposób przygotowania

Jaja ugotowane przeciąc wzdłuż na połówki .Delikatnie wyciągnąc żółtka i starannie rozetrzec je z trzema łyżkami majonezu.Dodac drobno posiekaną wedlinę ,szczypiorek ,wymieszac ,przyprawic do smaku pieprzem i solą .Wypełnic połówki jaj farszem,tak by kształtem przypominały całe jaja .Ułożyc na półmisku wyłożonym liścmi sałaty ,polac resztą majonezu wymieszanego z chrzanem lub sosem zrobionym ze śmietany i chrzanu przyprawionym cukrem ,solą i pieprzem.Udekorowac gałązkami natki lub koperku oraz plasterkami świeżego ogórka.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często robię,smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !