Sposób przygotowania

Najpierw robimy kogiel mogiel na gładką masę , mleko zagotować , połączyć z żółtkiem. Mieszamy i chwilkę zostawiamy na małym ogniu , powinna się zagęstnić Dodajemy wówczas banana pokrojonego w plastry . Zagniatamy widelcem i przelewamy do miseczek . Na koniec posypujemy garstkę płatków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !