Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Weka ziolowo-czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulka weka 1
kostka masła
ząbek czosnku 2 szt
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat
posiekany koperek 2 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Weka ziolowo-czosnkowa

Maslo ucieramy mikserem,dodajemy przecisniete przez praske zabki czosnku,sos koperkowo-ziolowy i koperek.Dokladnie mieszamy by powstala jednolita gladka masa. .bulke kroimy na kromki. kromki smarujemy masa i przyklejamy do siebie tak aby powstal bochenek.Owijamy go folia i pieczemy na grilu lub w piekarniku 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak