Sposób przygotowania

Groszek zalać wrzącą, osoloną wodą z dodatkiem cukru, ugotować, odcedzić. Pieczarki poszatkować, lekko podrumienić na oliwie, dodać śmietaną, poddusić, wymieszać z groszkiem, przyprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie brzmi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    proste a takie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    może dobrze smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !