Sposób przygotowania

Pieczarki drobno pokroić, usmażyć wrzucając na patelnię z rozgrzaną oliwą, osolić. Żółtka utrzeć z dodatkiem sera, utartą masę połączyć z pieczarkami i bułką tartą. Białka ubić na pianę z dodatkiem cukru. Gotową pianę dodać do przygotowanej masy, wymieszać, przyprawić do smaku solą. Masę wyłożyć na półmisek wysmarowany masłem i zapiec wstawiając do nagrzanego piekarnika. Podawać z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !