Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Majonezowa ryba

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 2
majonez
sos sojowy
ziarenka smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Majonezowa ryba

Rybę myjemy i suszymy posypujemy przyprawą i ziarenkami smaku , skrapiamy sosem sojowym , posmarować majonezem i wstawiamy do żaroodpornego naczynia i do piekarnika i pieczemy na złoty kolor w temp. 180 st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 09.01.2012 21:00
fajna
jolajka 08.08.2011 06:51
ciekawe połączenie
RenataZ-et 19.12.2010 11:41
Lubię takie rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak