Sposób przygotowania

Filety z pangi oprószyć solą i pieprzem, posmarować musztardą, panierować w mące, jajku i bułce. Smażyć na złoty kolor na oleju. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepis ciekawy ,ale jednak wolę normalnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Obiadek na dzisiaj :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna rybka, bardzo lubię pangę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Filety rybne w musztardzie - lubię takie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    Lubię eksperymentować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !