Sposób przygotowania

Mięso i oczyszczoną marchew pokroić w cienkie paski i podsmażyć na łyżce masła przez około 2 minuty w garnku w którym będzie gotowana zupa. Dodać przecier pomidorowy, soję i bulion. Gotować przez 10 minut na małym ogniu. Chleb pokroić w kostkę o podsmażyć na 2 łyżkach masła,na chrupko. Ser grubo zetrzeć.Oczyszczone grzyby(pieczarki) opłukać,pokroić w paski dodać do zupy i gotować 5 minut.
Opłukany szpinak pokroić w paski, dodać do zupy i ponownie zagotować. Doprawić do smaku solą i pieprzem i posypać natką pietruszki. Podawać z serem i podsmażonymi kostkami chleba.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taką zupkę chętnie zjadłabym sobie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm na pewno smaczna ta zupka...;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !